Tohatsu MFS9.8B S – 9.8pk buitenboord motor

Prijs: € 2.595,-

Tohatsu MFS9.8B S

Licht en compact en ontworpen met bewezen technologie. Sterk verminderd inductie geluid voor een stillere buitenboordmotor. De trim tabvermindert stuurkracht, de trim tabis tevens de anode en zorgt voor het tegengaan van corrosie. Ultra Low-uitstoot, VS EPA en CARB goedgekeurd!

De moderne crossflow cilinderkop zorgt voor goede verbranding en de Tuned inlaatsysteem voor betere koude starts. Dankzij de grotere capaciteit oliereservoir bent u verzekerd voor een optimale smering.

Tohatsu MFS9.8B S

Met zijn unieke kenmerken heeft de Tohatsu 9,8 pk 4-takt buitenboordmotor zijn stempel gedrukt op de draagbare motoren. Deze lichtgewicht motor weegt iets meer dan 80 lb en straalt de kenmerken uit van een ware kampioen op zee. Ondanks zijn zuinige brandstofverbruik biedt de 9,8 pk motor indrukwekkend vermogen, zonder concessies te doen aan prestaties en betrouwbaarheid. Deze motor beschikt over tal van functies die meestal alleen te vinden zijn op grotere, duurdere modellen. Het is een uitstekende waarde voor uw geld. In de categorie van 10 pk/9,9 pk toont Tohatsu opnieuw zijn leiderschap met de 9,8 pk 4-takt motor. Nu verkrijgbaar met Power Tilt-modellen! De 9,8 pk van Tohatsu biedt een nieuwe optie: krachtig kantelen! Onze bekroonde motor onderscheidt zich met deze extra functie van de concurrentie. Met het vermogen en de betrouwbaarheid van Tohatsu’s 9,8 pk motor, waarom zou u iets anders proberen, vooral nu met de nieuwe power tilt-optie?

Specificaties Tohatsu MFS9.8B S

 • Gewicht: 37 kg
 • Vermogen: 9.8pk / 7.2 kW
 • Aantal cilinders: 2
 • Toerenbereik bij vol gas: 5000-6000 rpm
 • Brandstofverbruik bij vol gas: 3.8 liter per uur
 • Boring X Slag: 55×44
 • Inhoud: 209 cm³
 • Koelsysteem: Waterkoeling
 • Ontstekingssysteem: Elektrisch
 • Brandstof: Euro loodvrij 95
 • Starter: Hand of elektrisch
 • Brandstoftank: Optioneel
 • Emissienorm: EU

Voordelen Tohatsu MFS9.8B S

De Tohatsu MFS9.8B S buitenboordmotor is voorzien van handige functies die zorgen voor een verbeterde ervaring op het water. De CDI ontsteking maakt het starten van de motor gemakkelijker en zorgt voor een snellere gasrespons en soepeler trollen. Met de fast-idle choke is het eenvoudig om de choke te bedienen.

Deze motor heeft een speciale motorstand voor ondiep water, waardoor je zonder problemen in ondiepe wateren kunt varen. Daarnaast is de stuurfrictie verstelbaar, wat resulteert in verminderde stuurkracht en meer controle tijdens het varen. De handstart met groter vliegwiel maakt het starten van de motor snel en gemakkelijk.

De Tohatsu MFS9.8B S beschikt over een grote dynamo en gelijkrichter, waardoor de accu opgeladen kan worden. De schakelhendel is aan de voorzijde van de motor gemonteerd, wat zorgt voor een handige en ergonomische bediening. Afstandsbediening modellen zijn ook beschikbaar voor nog meer gebruiksgemak. Met de trim instellingen, die in 6 posities kunnen worden aangepast, kun je de motor aanpassen aan verschillende vaaromstandigheden. Daarnaast is er nogmaals een verstelbare stuurfrictie aanwezig om de stuurkracht verder te verminderen.

Met de Tohatsu MFS9.8B S buitenboordmotor geniet je van gemakkelijk starten, soepele bediening en veelzijdigheid. De CDI ontsteking en fast-idle choke zorgen voor optimale prestaties bij het starten en accelereren. De speciale motorstand en verstelbare stuurfrictie bieden meer controle, vooral in ondiep water. Met de grote dynamo en gelijkrichter ben je altijd verzekerd van een betrouwbaar stroomvoorzieningssysteem voor je accu. De aan de voorzijde gemonteerde schakelhendel zorgt voor een comfortabele bediening en de beschikbaarheid van afstandsbediening modellen biedt nog meer flexibiliteit. De trim instellingen en verstelbare stuurfrictie stellen je in staat om de motor aan te passen aan jouw voorkeuren en vaaromstandigheden.