Verano 420 inclusief 6 PK Tohatsu FS

Prijs: € 3.295,-

De Verano serie staat bekend om zijn oerdegelijkheid, bijzonder goede vaareigenschappen en een zéér aantrekkelijke prijskwaliteit verhouding. De sloepen zijn geheel naar wenst aan te passen en uit te breiden dankzij de vele verschillende optionele keuzeopties. Opties zoals bijvoorbeeld een kussenset, kabelaring, stuurconsole, trailer, buitenboordmotor, etc.

De Verano serie bestaat uit meerdere type sloepen, console sloepen, cabinsloepen visboten en tenders en zijn verkrijgbaar in meerdere lengtes en uitvoeringen waardoor er voor iedere toepassing wel een geschikt model verkrijgbaar is.

ACTIE SET – Verano 420 inclusief 6 PK Tohatsu Four Stroke

Jachtbemiddeling de Jong is de bedenker en importeur van Verano sloepen en console boten.

De Verano 420 is één van de populairste modellen uit de stabiele Verano vis- en consoleboten serie. De Verano 420 is een hoogwaardige stevige polyester boot, geschikt voor 6 volwassen personen. Achterin is een opbergvak. Voorin is een ruime rondzit. Kortom een ideale boot om lekker mee te toeren of te gaan vissen.

Het getoonde model is een complete actie set en is uitgevoerd inclusief rondzit, vlakke vloer, RVS hijsogen, zwarte stootrand en een 6pk Tohatsu Four Stroke buitenboordmotor.

Specificaties

  • Model: Verano 420
  • Afmetingen (LxBxH): 420x175x50 cm
  • Type motor: 6pk Tohatsu Four Stroke
  • Referentienummer: 222409
  • CE Certificaat: Categorie C

Standaard 5 jaar garantie!