Verano 515 Cabin polyester sloep

Prijs: € 7.795,-

De Verano serie staat bekend om zijn oerdegelijkheid, bijzonder goede vaareigenschappen en een zéér aantrekkelijke prijskwaliteit verhouding. De sloepen zijn geheel naar wenst aan te passen en uit te breiden dankzij de vele verschillende optionele keuzeopties. Opties zoals bijvoorbeeld een kussenset, kabelaring, stuurconsole, trailer, buitenboordmotor, etc.

De Verano serie bestaat uit meerdere type sloepen, console sloepen, cabinsloepen visboten en tenders en zijn verkrijgbaar in meerdere lengtes en uitvoeringen waardoor er voor iedere toepassing wel een geschikt model verkrijgbaar is.

Verano 515 Cabin

Jachtbemiddeling de Jong is de bedenker en importeur van Verano sloepen en console boten.

De Verano 515 Cabin is een luxe comfortabele sloep met console besturing om heerlijk er op uit te gaan. De ruime cabin en buiskap maakt het dat u ook bij regenachtig weer comfortabel en droog kunt zitten en varen. Het model bevat standaard reeds vele opties zoals een luxe rondzit met ingebouwde wc mogelijkheid, RVS railing met zwemtrap, verlichting en voorbereiding voor elektrische start.

Specificaties

  • Model: Verano 515 Cabin
  • Afmetingen (LxB): 510×200 cm
  • Type motor: info volgt
  • Max. vermogen: info volgt
  • CE Certificaat: info volgt

Het getoonde model bevat de tegen meerprijs verkrijgbare kussenset en stuurstoelen.

Meer opties? Kom dan eens langs om uw wensen te bespreken en bekijk diverse modellen in onze verkoophaven en overdekte showroom!