Boot aankoop en verkoop advies of bemiddeling

Jachthaven en verkoophaven bij Jachtbemiddeling de Jong te Warten

Bent u van plan een boot te kopen of verkopen? Bij Jachtbemiddeling de Jong kunt u terecht voor deskundig advies over waar u op moet letten en of de prijs conform de (markt)waarde is van hetgeen u wilt kopen of verkopen. U kunt de verkoop van uw boot tevens volledig uitbesteden aan ons waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om de boot bij ons in de verkoophaven te stallen.

Verkoopbemiddeling boot

Naast het aangeven van de gewenste verkoopprijs en basisinformatie van uw boot, hoeft u verder niet meer te doen en worden alle verkoop gerelateerde zaken door ons overgenomen. Zo zal uw boot op de best mogelijke manier worden gepresenteerd op onze website en grote verkoopkanalen zoals Yachtfocus middels een uitgebreide omschrijving en professionele foto’s. Vragen worden door ons beantwoord en realistische biedingen worden door ons aan u ter afweging doorgeveven. Wanneer u er voor heeft gekozen om de boot bij ons in de verkoophaven te stallen, verzorgen wij tevens de bezichtigingen en eventuele proefvaarten.

Jachtbemiddeling de Jong
Boten aan- en verkoopbemiddeling bij Jachtbemiddeling de Jong

Aankoopbemiddeling boot

Bent u van plan om een boot te kopen, maar weet u niet goed waar u op moet letten en is de vraagprijs wel conform de waarde van de boot? Door onze jarenlange ervaring met boten van alle soorten en maten, kunnen wij u helpen om een zo goed mogelijke keuze te maken, zowel vóóraf en achteraf de overdracht. Dus ook wanneer u reeds een boot heeft gekocht, maar u toch graag wilt dat deze technisch wordt gecontroleerd door een deskundige specialist, kunt u een beroep doen op de expertise van Jachtbemiddeling de Jong.

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Geef een reactie