Tohatsu MFS15E S – 15pk buitenboord motor

Prijs: € 3.295,-

Tohatsu MFS15E S

Het produceren van lichtgewicht buitenboordmotoren met superieure prestaties zal bij Tohatsu altijd het nummer 1 doel zijn. De 15 & 20 pk 4-takt zijn geen uitzondering op dit doel.

Ze bieden zeer gunstig brandstofverbruik terwijl het een uitstekende pk-gewichtsverhouding heeft en leveren een top prestaties. De vernieuwde vormgeving is stoer en robuust. Met deze buitenboordmotoren versterkt Tohatsu zijn leidende positie in markt van buitenboordmotoren t/m 50 pk in het 4 takt segment.

Tohatsu MFS15E S

We doen ons best om u de best mogelijke motor te bieden. Daarom hebben we ons 15 pk-model genomen en verbeterd door de introductie van onze MFS15 pk elektronische brandstofinjectie (EFI), het lichtste 4-takt batterijloze EFI 15 pk-model in de branche! U kunt genieten van extra functies zoals een hogere verhouding tussen vermogen en gewicht, wat de belangrijkste factor is voor buitenboordmotoren met een klein vermogen. We zijn er ook in geslaagd om het geluidsniveau en de trillingen drastisch te verminderen op onze nieuwe 15 pk EFI-buitenboordmotor. Een groot voordeel van het EFI-systeem is een snelle start zonder dat er een choke nodig is en zorgt voor een scherpe acceleratie in alle toerentalbereiken en een aanzienlijk hoger brandstofverbruik bij volgas. Doe Maar; stel de motor op de proef! Je zult er geen spijt van krijgen!

Krachtig kantelen! We hebben Power Tilt toegevoegd aan onze modellen met afstandsbediening/gashendel om u nog meer bedieningsgemak te bieden. Deze motor biedt dezelfde functies als ons 15 pk EFI-model plus een extra power tilt-functie voor meer bedieningsgemak. Net als bij onze andere motoren kunt u erop rekenen dat deze dezelfde betrouwbaarheid levert waarop onze reputatie is gebouwd.

Specificaties Tohatsu MFS15E S

 • Gewicht: 51.5 kg
 • Vermogen: 15pk / 11 kW
 • Aantal cilinders: 2
 • Toerenbereik bij vol gas: 5000-6000 rpm
 • Brandstofverbruik bij vol gas: 5 liter per uur
 • Boring X Slag: 61×66
 • Inhoud: 351 cm³
 • Koelsysteem: Waterkoeling
 • Ontstekingssysteem: Elektrisch
 • Brandstof: Euro loodvrij 95
 • Starter: Hand of elektrisch
 • Brandstoftank: 12 liter
 • Emissienorm: EU

Voordelen Tohatsu MFS15E S

Maak kennis met de Tohatsu MFS15E S buitenboordmotor. Licht, compact en ontworpen met bewezen technologie. De moderne crossflow cilinderkop zorgt voor een efficiënte verbranding. De motor is gemakkelijk te onderhouden met een doordacht toegankelijk oliefilter voor eenvoudige vervanging. Door het grotere capaciteit van het oliereservoir, bent u verzekerd van een optimale smering. Het tuned inlaatsysteem zorgt voor betere koude starts en het inductiegeluid is sterk verminderd, waardoor de buitenboordmotor stiller is.

De trim tab is een handige functie die de stuurkracht vermindert en tevens fungeert als anode, waardoor corrosie wordt tegengegaan. Bovendien voldoet deze motor aan de strenge Ultra Low-uitstootnormen en is hij goedgekeurd door de U.S. EPA en CARB.

Met de Tohatsu MFS15E S buitenboordmotor geniet je van de voordelen van een lichte en compacte motor, ondersteund door bewezen technologie. Het tuned inlaatsysteem en verminderde inductiegeluid dragen bij aan een soepele en stille werking. Met de trim tab wordt stuurkracht verminderd en corrosie tegengegaan. Deze motor voldoet ook aan strenge emissienormen, wat bijdraagt aan een schonere en milieuvriendelijkere vaarervaring.