Tohatsu MFS20E S – 20pk buitenboord motor

Prijs: € 3.499,-

Tohatsu MFS20E S

Het produceren van lichtgewicht buitenboordmotoren met superieure prestaties zal bij Tohatsu altijd het nummer 1 doel zijn. De 15 & 20 pk 4-takt zijn geen uitzondering op dit doel.

Ze bieden zeer gunstig brandstofverbruik terwijl het een uitstekende pk-gewichtsverhouding heeft en leveren een top prestaties. De vernieuwde vormgeving is stoer en robuust. Met deze buitenboordmotoren versterkt Tohatsu zijn leidende positie in markt van buitenboordmotoren t/m 50 pk in het 4 takt segment.

Tohatsu MFS20E S

Met de eer van de lichtste buitenboordmotor in zijn klasse, is Tohatsu’s nieuw ontworpen MFS 20 pk elektronische brandstofinjectie (EFI) een geweldige keuze voor een grote verscheidenheid aan watersporters. Dat hij lichter is dan onze vorige viertaktmotor van 20 pk, wil nog niet zeggen dat dit model niet hetzelfde prestatieniveau zal leveren. Deze 20 pk batterijloze viertakt met elektronische brandstofinjectie heeft een uitzonderlijk koppel en topsnelheid, met weinig trillingen.

We hebben ervoor gekozen om een ​​EFI-buitenboordmotor te bouwen omdat deze gemakkelijk opstart zonder choke en een soepele, scherpe acceleratie in alle toerentallen. Een ander bijkomend voordeel van een EFI ten opzichte van onze vorige buitenboordmotor met carburateur is de brandstofzuinigheid bij volgas, waardoor u tot 50% verder kunt gaan met minder brandstof.

Op veel modellen is ook de Power Tilt-functie beschikbaar. De Power Tilt van 20 pk is ideaal voor opblaas-, vis- en pontonboten. De uniek ontworpen motor verbetert de functionaliteit en het gemak met zijn lichte elektrische kantel- en spiegelsteun. Nu kunt u uw motor met slechts een druk op de knop uit het water kantelen. Vereenvoudig uw vaarervaring met een elektrisch kantelbaar model. Probeer onze nieuwe 20pk EFI voor de ultieme vaarervaring, want minder verdien je niet.

Specificaties Tohatsu MFS20E S

 • Gewicht: 51.5 kg
 • Vermogen: 20pk / 14.7 kW
 • Aantal cilinders: 2
 • Toerenbereik bij vol gas: 5400-6100 rpm
 • Brandstofverbruik bij vol gas: 6.2 liter per uur
 • Boring X Slag: 61×60
 • Inhoud: 351 cm³
 • Koelsysteem: Waterkoeling
 • Ontstekingssysteem: Elektrisch
 • Brandstof: Euro loodvrij 95
 • Starter: Hand of elektrisch
 • Brandstoftank: 12 liter
 • Emissienorm: EU

Voordelen Tohatsu MFS20E S

De Tohatsu MFS20E S is een licht en compacte buitenboordmotor, ontworpen met bewezen technologie. De moderne crossflow cilinderkop zorgt voor een efficiënte verbranding. De motor is gemakkelijk te onderhouden met een doordacht toegankelijk oliefilter voor eenvoudige vervanging. Door het grotere capaciteit van het oliereservoir, bent u verzekerd van een optimale smering. Het tuned inlaatsysteem zorgt voor betere koude starts en het inductiegeluid is sterk verminderd, waardoor de buitenboordmotor stiller is.

De trim tab is een handige functie die de stuurkracht vermindert en tevens fungeert als anode, waardoor corrosie wordt tegengegaan. Bovendien voldoet deze motor aan de strenge Ultra Low-uitstootnormen en is hij goedgekeurd door de U.S. EPA en CARB.

Met de Tohatsu MFS20E S buitenboordmotor geniet je van de voordelen van een lichte en compacte motor, ondersteund door bewezen technologie. Het tuned inlaatsysteem en verminderde inductiegeluid dragen bij aan een soepele en stille werking. Met de trim tab wordt stuurkracht verminderd en corrosie tegengegaan. Deze motor voldoet ook aan strenge emissienormen, wat bijdraagt aan een schonere en milieuvriendelijkere vaarervaring.