Verano 420 Fish polyester sloep

Prijs: € 2.150,-

De Verano serie staat bekend om zijn oerdegelijkheid, bijzonder goede vaareigenschappen en een zéér aantrekkelijke prijskwaliteit verhouding. De sloepen zijn geheel naar wenst aan te passen en uit te breiden dankzij de vele verschillende optionele keuzeopties. Opties zoals bijvoorbeeld een kussenset, kabelaring, stuurconsole, trailer, buitenboordmotor, etc.

De Verano serie bestaat uit meerdere type sloepen, console sloepen, cabinsloepen visboten en tenders en zijn verkrijgbaar in meerdere lengtes en uitvoeringen waardoor er voor iedere toepassing wel een geschikt model verkrijgbaar is.

Verano 420 Fish

Jachtbemiddeling de Jong is de bedenker en importeur van Verano sloepen en console boten.

De Verano 420 Fish is uit de 420 serie één van de populairste modellen uit de stabiele Verano vis- en consoleboten lijn. De Verano 420 Fish heeft een handige afsluitbaar opbergvak achter in de boot. De middenbank is opklapbaar, super handig om snel meer ruimte te creëren. Kortom een ideale boot om lekker mee te toeren of te gaan vissen.

Het basismodel is standaard uitgevoerd exclusief RVS railing. De RVS railing is verkrijgbaar voor een meerprijs van slechts €100,- Door de RVS railing is de boot eenvoudig met de hand te manoeuvreren v.a. de kade of waterkant en handig om bijvoorbeeld een ankelijntje aan te bevestigen.

Specificaties

  • Model: Verano 420
  • Afmetingen (LxB): 420×175 cm
  • Type motor: Langstaart
  • Max. vermogen: 15 PK
  • CE Certificaat: Categorie C

Kom eens langs en om uw wensen te bespreken en bekijk diverse modellen in onze verkoophaven en overdekte showroom!