Verano 420 polyester sloep

Prijs: € 2.350,-

De Verano serie staat bekend om zijn oerdegelijkheid, bijzonder goede vaareigenschappen en een zéér aantrekkelijke prijskwaliteit verhouding. De sloepen zijn geheel naar wenst aan te passen en uit te breiden dankzij de vele verschillende optionele keuzeopties. Opties zoals bijvoorbeeld een kussenset, kabelaring, stuurconsole, trailer, buitenboordmotor, etc.

De Verano serie bestaat uit meerdere type sloepen, console sloepen, cabinsloepen visboten en tenders en zijn verkrijgbaar in meerdere lengtes en uitvoeringen waardoor er voor iedere toepassing wel een geschikt model verkrijgbaar is.

Verano 420

Jachtbemiddeling de Jong is de bedenker en importeur van Verano sloepen en console boten.

De Verano 420 is één van de populairste modellen uit de stabiele Verano vis- en consoleboten serie. De Verano 420 is een hoogwaardige stevige polyester boot, geschikt voor 6 volwassen personen. Achterin is een opbergvak. Voorin is een ruime rondzit. Kortom een ideale boot om lekker mee te toeren of te gaan vissen.

Het getoonde model is uitgevoerd inclusief railing. Voor een meerprijs van €100,- zal de boot worden voorzien van extra opbergvakken. Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs van €245,- de boot te voorzien van een stuurconsole.

Specificaties

  • Model: Verano 420
  • Afmetingen (LxB): 420×175 cm
  • Type motor: Langstaart
  • Max. vermogen: 20 PK
  • CE Certificaat: Categorie C

Kom eens langs en om uw wensen te bespreken en bekijk diverse modellen in onze verkoophaven en overdekte showroom!